top of page
pexels-daniel-frank-5107472.jpg

Biciklizam

Nije bitno jeste li profesionalac ili amater, Blidinje Vam ima za ponuditi razne rute.

pexels-gantas-vaičiulėnas-3708444.jpg

Planinarenje

Čvrsnica, koja se nalazi iznad Blidinjskog jezera, nudi prekrasne vidikovce i jedan od najljepših prirodnih fenomena - Hajdučka vrata. Usudi se na ovaj izazov, odaberi rutu i osjeti neopisivu ljepotu planinarenja ovom planinom.

Vedran-56.jpg

Blidinjsko jezero

Blidinjsko jezero, osim svoje velike površine te raznog biljnog i životnjskog svijeta, nudi odmor za dušu i tijelo.

Aktivnosti

Park prirode Blidinje nudi razne mogućnosti za aktivni odmor i rekreaciju! U sklopu našeg kampa moguće je iznajmiti bicikl i svu potrebnu opremu.

pexels-kasumi-loffler-3535383.jpg

Gastronomija

Gastronomija Hercegovine je još jedan razlog za posjetiti Blidinje. Spajanje mediteranske i kontinentalne kuhinje u podnožju Čvrsnice, zasigurno Vas neće ostaviti praznog stomaka.

pexels-kindel-media-7149181.jpg

Zajednica

Jedna od bitnijih stvari, za nas, je uključivanje malih proizvođača u naš projekt. Prilikom boravka u bačvi od nas na poklon dobivate kutiju iznenađenja s prirodnim proizvodima lokalnih proizvođača. Ukoliko i Vi sami pravite neki prirodni proizvod, javite nam se i ponudite svoje proizvode ljudima koji cijene prirodu.

Vedran-124.jpg

Bačvarenje


Kako bi Vaše aktivnosti bile potpune, pobrinuli smo se mi! Nakon iskorištenog dana vratite se u bačvu, smjestite se u jacuzzi i s ljepšom polovicom popijte vino uz zalazak sunca. I spavajte u bačvi kao šećer na kraju.

bottom of page