top of page

Bačva

Bačva za spavanje je središnji objekt koji krasi našu oazu. Duga je četiri metra i dijeli se u dva dijela; prvi dio namijenjen je za druženje te ima dvije klupe, stol i police sa potrepštinama, dok je drugi dio, s velikim king size krevetom i pogledom na jezero i zvjezdano nebo, namijenjen za opuštanje. Zbog toga smo i dobili naziv "Smještaj s 1001 zvjezdicom".

Vedran-120.jpg
Vedran.jpg

Drveni jacuzzi

Iskustvo koje zasigurno vrijedi isprobati je kupka u drvenom unikatnom jacuzziu, s čašom dobrog vina. Drveni jacuzzi se nalazi pored bačve i namjenjen je za dvije osobe. On se grije na drva, te osim relaksacije ima i određene zdravstvene prednosti, poput opuštanja mišića i popravka cirkulacije.

Roštilj i odmor

Da bi Vaš odmor bio upotpunjen potrebno je par dobrih odrezaka. Upravo zbog toga se u središtu nalazi mjesto za roštilj i druženje. Uz roštilj se nalaze i unikatne drvene stolice kao i hammock za uživanje u laganom povjetarcu koji nanosi miris upravo ispečenog jela i zvuka pucketanja vatre.

Vedran-77.jpg
Vedran-160.jpg

Toalet

Prilikom izrade našeg unikatnog kampa vodili smo brigu da naš utjecaj na okoliš bude minimalan i da se koriste samo prirodni materijali. To je vrijedilo i za izradu toaleta, koji se nalazi ispred bačve i koji je modreno dizajniran te opskrbljen potrebnim stvarima.

bottom of page